Muzički program

Koncert Kirtan grupe Samadhi, Novi Sad, 29.06.2014.

U okviru velikog EVROPSKOG YOGA PERFORMANSA JOGA DANI DOBRIH DELA u Novom Sadu je 29.6.2014 za sve učesnike performansa i ljubitelje joge i kirtana priređen koncert članova KIRTAN GRUPE SAMADHI iz Beograda. Koncert je održan u Novosadskoj sinagogi sa početkom u 19:30 časova. Nakon toga članice ART JOGA SIMILIRIS – revijalnog sastava Joga saveza Srbije prikazale su zašto je Art joga trenutno najpopularniji stil joge u svetu.

Koncert Kirtan grupe Samadhi u Domu omladine Beograd

U okviru velikog Evropskog joga performansa “Joga dani dobrih dela” u Beogradu je 21.6.2014 za sve učesnike performansa i ljubitelje joge i kirtana priređen koncert članova KIRTAN GRUPE SAMADHI iz Beograda. Koncert je održan u velikoj sali Doma omladine Beograda sa početkom u 14:00 časova.

Koncert kirtan grupe Samadhi u Pragu

U okviru velikog evropskog joga performansa JOGA DANI DOBRIH DELA u Pragu je 8.6.2014 održan koncert članova Kirtan grupe Samadhi iz Beograda. Koncert je održan u dvorani u ulici Melantrichově 17b u centru Praga sa početkom u 18:30 časova.

Veče kirtana – Koncert Kirtan grupe Samadhi u velikoj dvorani studentskog kulturnog centra u Beogradu

Dana 31.8.2013. godine sa početkom u 20.30h u Studentskom kulturnom centru u centru Beograda održan je koncert Kirtan grupe Samadhi. Koncert je namenjen učesnicima Četvrtog međunarodnog festivala joge – Srbija 2013. i svim ljubiteljima indijske muzike. To je prvi koncert domaće kirtan grupe.

 

Indijski kulturni centar – Beograd, Srbija